U bevindt zich hier: Home De Stichting Word Vriend van Theo Thijssen!

Word Vriend van Theo Thijssen!

De museum-inkomsten (entrees; wandelingen; boekverkoop) alléén dekken de exploitatiekosten van het museum bij lange na niet. Daarom kan het museum niet voortbestaan zonder donateurs.

Stort dus (als u dat nog niet deed) uw bijdrage op onze ING rekening NL19 INGB 0006 1811 00 t.n.v. de Stichting Theo Thijssen te Amsterdam. Alle bijdragen, hoe bescheiden ook, zijn zeer welkom, maar wie € 10 of meer stort, wordt vanzelf lid van de Vereniging van Vrienden van Theo Thijssen: zij ontvangen ongeveer twee keer per jaar het Theo Thijssen Bulletin en hebben gratis toegang tot het museum.

Aanmeldingsformulier

Ja, ik word vriend (vriendin) van het Theo Thijssenmuseum.
Naam(*)
Typ uw volledige naam

(*)
Selecteer uw geslacht

Straat(*)
Typ uw straat

Postcode(*)
Typ uw Postcode

Woonplaats(*)
Typ uw woonplaats

E-mailadres(*)
Vul een geldig e-mailadres in!

Antispam:

Wandelen met de meester

“Wij gingen met de meester wandelen. Naar de baarsjes en naar de slatuintjes. Wij gingen niet alles lopen, nee wij gingen met de tram. Wij stapten in bij het weesperpoort station. Toen reeden wij naar de Clercqstraat. Wij gingen de meester zijn hijs voorbij de meester woont in de Clercqstraat. We hebben ze zoontje gezien. Wij hebben ook een overtoom gezien en molensteenen. De meester zij tegen Cor van dijk dat hij wel één van die steenen mee naar huis kon nemen.”

(Opstel van een leerling, in 1908 in De Nieuwe School geciteerd door Theo Thijssen..